AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuştepe, Bayramların bütün insanlığa sevgi, barış ve hoşgörü gibi manevi değerleri yeniden hatırlattığını belirten Başkan Kuştepe mesajının devamında;” Kırgınlıkların ve küskünlüklerin yerini barışa, huzura ve kardeşliğe bırakacağı Mübarek Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Eskiden olduğu gibi yeniden birbirimize sarılabileceğimiz, ailemiz ve sevdiklerimizle bir araya gelebileceğimiz bayramların özlemini çektiğimiz bu günlerde, kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını düşünmek zorundayız.

Bu nedenle bütün hemşerilerimizden devletimizin getirdiği kısıtlamalara uygun davranmalarını, kendileri ile birlikte sevdiklerinin ’de sağlığını riske atacak davranışlardan kaçınmalarını diliyor, yeniden bir araya gelebileceğimiz, birbirimize muhabbetle sarılabileceğimiz günlerin çok yakında olduğuna bütün kalbimle inanıyorum.
Mübarek Ramazan Bayramımızın, Adıyaman’ımıza, ülkemize ve bütün insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyor, bütün hemşerilerimizin bayramını kutluyorum.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir