Milletvekili Fırat Ankara Adıyaman arası mekik dokuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Milletvekili Fırat hemen hemen her hafta haftanın üç gününü Ankara’da geriye kalan dört gününü ise Adıyaman ve ilçelerinde gece gündüz demeden yoğun çalışmalarla halkla ve Ak Parti teşkilatları ile iç içe geçiriyor.

Fırat; “Biz ve Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımız gündüz-gece demeden Adıyaman’daki her kesimi ziyaret ederek onların dert, şikâyet ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bunların çözümü için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımız artarak devam edecek. Adıyaman halkının sorunlarının çözümü bizdedir” dedi.  

 

“İşyerlerinde esnafın sıkıntılarını dinliyoruz”

Fırat; ev ziyaretlerinin yanı sıra iş yerlerini de ziyaret ederek Şehir merkezindeki esnaflarını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinleyen Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, pandemi sürecinde hükümet tarafından esnafa verilen destek ve önlemler üzerinde istişarelerde bulunarak esnafa destek verilmesi noktasında yapılması gerekenleri değerlendirdi. ‘’Sıkıntı ve önerileni not alıyoruz.‘’ Mahallelerde bulunan esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dilediler.

 

 

Muhtarları ziyaretinde bulundular

Fırsat buldukça tüm Mahalle Muhtarlarımızı makamında ziyaret ederek Mahallenin sorunlarını yakından takip ediyoruz”  Geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine yürüyen, Adıyamanlı hemşerilerimizin gönlünü fetheden Mahmut Göksu’ya Allah’tan rahmet kalanlarına sabırlar diliyoruz. Dedi.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir