Şambayat Beldesinin su ve doğal sorunu çözüme kavuşacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’dan Şambayat Beldesi’nin doğalgaza kavuşacağını bildirdi.

Milletvekili Aydın yaptığı açıklamada, Yerel seçimler döneminde Şambayat Beldesini ziyaret esnasında vatandaşların doğalgaz talebinde bulunduğunu ve çözmesi noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

AK Mercan Doğalgaz yetkilileri ile görüştüklerini belirten Aydın, AK Mercan Doğalgaz Yetkilileri ile gerekli görüşmelerimizi yaptık ve yaptığımız görüşmeler sonucunda mutabık kaldık kısa süre içerisinde çalışmalar başlayacak ve Şambayat beldemiz doğalgaza kavuşacak.” dedi.

Beldenin su sorunu ile de yakından ilgilendiklerini belirten Aydın, “Şambayat beldesinin su sorunu ile ilgili olarak da Şambayat Belediye Başkanı AK Parti Genel Merkezinde bizleri ziyaretinde konuyu iletti, bizlerde sorunu biliyoruz konu ile ilgili olarak İller Bankası ile gerekli görüşmeleri yaptık ve görüşmeler neticesinde kısa süre içerisinde iletim hattı yenilecek ve Şambayat beldemizin su problemini çözmüş olacağız. Halkımızın siyasi tercihi, dili, düşüncesi ne olursa olsun Şambayat beldemizi susuz bırakmayacağız. En temel insani ihtiyaçlarda siyasi parti ayrımı yapmadan herkese kapımızda gönlümüzde açık.” şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir