GMDK Başkanı Aydın; Virüse karşı elimizdeki en etkili güç AŞI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GMDK Başkanı Aydın; Virüse karşı elimizdeki en etkili güç AŞI
AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Sincik Temasları sırasında Sincik Devlet Hastanesinde 3.doz aşısını oldu.

GMDK Başkanı Aydın; Maalesef İlimizde ve ülkemiz de COVID-19 vakalarında artış gözlenmekte, vatandaşlarımızda istediğimiz bir an önce vaka sayılarının artmaması ve ölümlerin yükselmemesi için aşı olmaya davet ediyorum.
GMDK Başkanı Aydın şöyle konuştu: “Covid19 yüzünden en yakınlarımızı kaybettik. Diğer ülkelerde aşı sıkıntısı yaşanırken güçlü devlet olmanın verdiği güçle ülkemizi en hızlı şekilde aşı ile buluşturduk. Şuan tüm vatandaşlarımıza yetecek aşımız var, randevu almaya bile gerek kalmadan en yakın sağlık kuruluşunda aşılarımızı vurulabiliyoruz.
Ama maalesef aşılamamız yavaş ilerliyor, böyle giderse evlere kapanacağımız ve en sevdiklerimizi kaybedeceğimiz günler yakın. Vatandaşlarımızdan ricamız kulaktan dolma laflarla yok çip takıyorlarmış, genlerimizle oynuyorlarmış, aşının hiçbir faydası yokmuş diyenlere inanmayın.
Hemşerilerimden ve tüm vatandaşlarımızdan aşıyı önemsemesini ve bir an evvel sağlıklı bir toplum için el birliği ile mücadele etmemizi özellikle istirham ediyorum.
Aşılarımızı olalım, olmayanları ise lütfen uyaralım.” Dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir