Sağlık Camiasının Sevilen İsmi Başkan Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi toplantı salonunda düzenlenen devir teslim törenine, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutçu, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkan Vekili Süleyman Tuncel, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Süheyla Şengül, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Remziye Bardakçı, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Cebrail Cihangir ve yönetim kurlu üyeleri katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutçu, 2 Mart 2019 tarihinde Sağlık-Sen genel merkezin yapılan 6. Genel Olağan Kurulunda genel merkez yönetim kuruluna 1.sıradan seçildiğini anımsattı.

Barutçu, “Geçtiğimiz günlerde Sağlık- Sen Başkan yardımcısız çok sevdiğimiz büyüğümüz Abdulaziz Aslan ağabeyimizin koronavirüs nedeniyle vefat etmesinden dolayı Sağlık- Sen Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı şahsıma tevdi edildi. Ben bu vesileyle öncelikle Abdulaziz ağabeyimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum ailesine, yakınlarına ve bütün sağlık camiamıza baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.”dedi.

“Arkadaşlarımız çok güzel hizmetler yapacaktır”

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı içinde yedek 1. sıradan geçen dönem seçilmiş olan Cebrail Cihangir’in yönetim kuruluna aldıklarını belirten Barutçu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“7 kişilik yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın yapmış olduğu toplantıda almış oldukları karar neticesinde Yakub Çelik kardeşimiz Sağlık-Sen Adıyaman Şubemizin yeni başkanı oldu.

Ben hem Cebrail Cihangir kardeşimize hem de yeni dönemde Sağlık-Sen’in Adıyaman Şube Başkanlığını yürütecek olan Yakub Çelik kardeşimize ve Adıyaman şubemizin yönetim kuruluna temsilcilerine yeni dönemde muafiyetler diliyorum.

İnşallah Adıyaman özelinde yeni seçilmiş olan başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız çok güzel hizmetler yapacaktır. Adıyaman’daki sağlık çalışanlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklardır. Bizlerden almış oldukları bayrağı çok daha ileriye çok daha güzel yerlere taşıyacaklarından hiç şüphem yok. Bütün teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum. Rabbim bu sonucu hem teşkilatımıza hem de Adıyaman’daki sağlık çalışanlarımıza hayırlara vesile etsin inşallah bütün sağlık camiamız için genel başkan yardımcısı olmamız hasebiyle bizde elimizden gelen her şeyi yapacağız her türlü gayreti göstereceğiz. Adıyaman’daki sağlık çalışanlarımızla giderken vedalaşma imkanı bulamamıştık gidişimiz ani olmuştu ben Adıyaman’daki bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza Adıyaman’daki bütün gönül dostlarımıza sendikamıza vermiş oldukları destekten dolayı, dualarından dolayı samimiyetlerinden dolayı hepsine minnettarım.”

“Devraldığımız bayrağı daha da yükseklere taşıma ve mahcup olmama gayretinde olacağız”

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yakub Çelik ise “Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanımız Sayın Yasin Barutçu’nun Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevine başlaması neticesinde yönetim kurulu kararı ile şube başkanlığı görevini teslim aldım.

Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görevi devraldığı 2014 yılından bu yana göstermiş olduğu takdire şayan hizmetlerinden dolayı Sayın Yasin Barutçu başkanıma çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın genel başkan yardımcısı olması hasebi ile kendisiyle gurur duyuyor, değerli başkanımıza tevdi edilen bu görevle birlikte yönetim kurulu olarak bizlerin görev ve sorumluluklarının arttığı bilincinde olarak devraldığımız bayrağı daha da yükseklere taşıma ve mahcup olmama gayretinde olacağız.

Önümüzdeki süreçte, hali hazırda büyük bir özveriyle pandemi ile mücadele içerisinde olan sağlık ordumuzun mali, özlük ve sosyal haklarını koruyup geliştirmek adına gecemizi gündüzümüze katıp çalışarak üyelerimize ve tüm sağlık camiamıza faydalı olacak çalışmalar temel gayemiz olacaktır. Teşekkür eder saygılarımı sunarım.”şeklinde konuştu.

Törenin ardından Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutçu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Süheyla Şengül ve Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Remziye Bardakçı’ya çiçek takdim etti.

Daha sonra Sağlık-Sen üyeleri toplu fotoğraf çekiminin ardından program son buldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir