Kadınları Övdü Karısını Öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 yıl önce Kadınlar Günü’nde edebiyat parçalayan Zeynel K., tam 365 gün sonra eşini çocuklarının gözü önünde boğazını keserek öldürdü.

 

Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Durali Alıç Mahallesi’nde meydana gelen olayda komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Reyhan K.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Reyhan K.’nin cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise bölgede yaptığı arama sonucu Zeynel K.’yi yakaladı. Ayrıca, Zeynel K.’nın daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı verildiği ifade edildi.

Öte yandan zanlının geçtiğimiz yıl Kadınlar Günü’nde paylaştığı mesaj ise dikkatlerden kaçmadı: “ Kadın şiirdir, şairi belli olmayan. Kadın çiçektir, koklamaya bile kıyılamayan. Kadın meltemdir ılık ılık eser ama bir fırtına gibi yıkar geçer…

Bir kadın sizden vazgeçiyorsa sebebi sizi sevmemesi değil sizin yeterince çaba göstermemenizdir. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.”

Kaynak Linki : İGFA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir