Milletvekili Fırat, Şoförleri Dinledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av.İbrahim Halil FIRAT Adıyaman’da.

Milletvekili Fırat,”Şehir merkezinde yolcu taşımacılığı yapan dolmuş şoför esnafı ile bir araya gelerek,sorunlarını dinledik ve fikir alış verişinde bulundu.

Üzülerek söylüyorum geçenlerde küçük bir evladımız hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum diyen Fırat şöför kardeşlerimizden ricamız şehir içinde ve şehir dışında daha dikkatli ve daha tedbirli hareket etmeleri istiyoruz bir anlık dikkatsizlik dönüşü olmayan yollara sebep oluyor.

ULAŞIM SORUNLARINI BÜTÜNCÜL OLARAK ELE ALIYORUZ

Şehrin ulaşım sorununun çözümüne yönelik çok önemli çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Fırat,”Bizler bir çalışma yapmadan önce ilgili kurumların STK’ların odaların esnafların ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinliyoruz.

En önemlisi sektörde faaliyet gösteren şoför esnafımızın görüş ve önerilerini bizler için çok önemli. Hep birlikte ulaşım sorunlarını bütüncül olarak ele alınıp kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturcağımıza inancım tam “diye konuştu

Bir minibüsçüsün’de “Vekilim Allah’a emanet ol, Allah razı olsun. Biz şoför esnafı olarak sizden çok razıyız, sizi her gün saha da görüyoruz. Reisimize de selamlarımızı ilet” demesi üzerine Fırat, “Sağolun varolun, Allah cümlemizden razı olsun. Tabii ki iletirim.” ifadesine yer verdi. Fırat, daha sonra minibüsçülerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir