Kayseri Kocasinan’da projeler bitmiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha güzel Kocasinan için Beyazşehir Mahallesi’nde yapılması planlanan çalışmaları sahada inceledi. Koçkaya Caddesi’nin eksik kalan kısmını tamamlayarak, kesintisiz olarak ulaşım hizmeti vereceğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinlerinin sosyal hayatına renk katacak olan iki yeni park daha yapacaklarının müjdesini verdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’ye bağlı Kocasinan ilçesinde Beyazşehir Mahallesi’nde saha incelemesi gerçekleştiren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların daha güzel bir ilçede yaşamaları için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi.

Beyazşehir sakinlerine müjdeli haberler de veren Başkan Çolakbayrakdar, “Havaların güzelleşmesiyle birlikte saha çalışmalarımız yoğun bir şekilde başlayacak. Fen İşleri Müdürlüğümüzün saha çalışmasını ilk olarak Beyazşehir Mahallemizdeki Koçkaya Caddesi’nin eksik kısmıyla başlatıyoruz. Yolun 35 metre kısmını tamamlayıp, Koçkaya Caddesi’ni kesintisiz olarak hizmete açmış olacağız. Bu yolun sağ ve sol taraflarında park yapacağız. Mahallemize iki yeni park kazandıracağız. Yapılan çalışmaların şimdiden bölgemize ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir