Mutlu Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Mutlu, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuz Mutlu Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi;  ” Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı şerifin ardından, bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın tatlı heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.

Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı, samimi dua ve ibadetlerimizi kabul etsin. Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle maalesef, bu bayram biraz farklı olacak.

Bu özel günlerin güzelliği olan büyüklerimizin ellerini öpemeyeceğiz. Küçüklerimizi kucaklayamayacak, hısım, akraba ve dostlarımızı ziyaret edemeyeceğiz.

Biz de, göz göremezse gönül sever kavlince, sevdiklerimizle gönülden bayramlaşacağız ve sevdiklerimizi görüntülü arayıp yüzlerimizdeki tebessümü görmekle yetineceğiz.
Ancak, her ne şartta olursa olsun, tüm bayramlar gibi, bu bayramı da sevince dönüştüreceğiz, bayram sevincini ve neşesini çoğaltacağız, paylaşacağız İnşallah.

Ramazan Bayramıyla, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi daha da büyütüp pekiştireceğiz. Bu duygularla, İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramın kalplerimizi coşturması, umutlarımızı yeşertmesi niyazımla, Bayramınız mübarek olsun..” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir