KASKİ’den yeni hat çalışması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü 2021 yılında, kent genelinde 745 kilometre yeni hat imalatı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, örnek yatırımlara imza atıldığının altını çizerek, 2022 yılında da çözüm odaklı projelerin devam edeceğini belirtti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri’nin daha sağlam altyapıya kavuşması için, merkez ve ilçelerde yatırım atağını geçtiğimiz yıl da aralıksız şekilde sürdürdü.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin çizdiği vizyon doğrultusunda büyük projeleri hazırlayıp, hayata geçiren KASKİ, 2021 yılında büyükşehirlerin olmazsa olmazı güçlü altyapı için birçok önemli yatırıma imza attı. Diğer yandan içme suyu ve kanalizasyon hattı imalatları hız kesmeden devam ederken, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut hatlar ise yeni nesil borular ile baştan aşağıya yenilendi. 

Bu kapsamda 2021 yılında, merkez ve ilçelerde 510 kilometre içme suyu hattı, 235 kilometre kanalizasyon hattı olmak üzere toplam 745 kilometre şebeke hattı imalatı gerçekleştirildi. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ ile 2021 yılında kent genelinde hayata geçirilen önemli yatırımlarla Kayseri’nin geleceğini inşa ettiklerini vurgulayarak, “ ‘Temiz Çevre ve Sağlıklı Yaşam’ anlayışı ile merkez ve ilçelerde altyapı kavramına giren tüm hizmetleri vatandaşlarımıza eksiksiz olarak sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir