Başkan Kılınç’tan Muhtarlara Sertifika Takdimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman Belediyesi Meclis Salonu’nda merkez mahalle muhtarlarının katılımıyla sertifika töreni düzenlendi. Yakın zamanda vefat eden eski EskisarayMahallesi muhtarı Merhum Mahmut Göksu’nun yad edildiği programa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı ve Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş ile derneğe bağlı mahalle muhtarları katıldı.

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman Üniversitesi ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği’nce ortaklaşa düzenlenen “Muhtarlar Akademisi” programını başarı ile tamamlayan muhtarlara sertifika verildi.

Tören esnasında kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı ve Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren Eskisaray Mahallesi Eski Muhtarı Merhum Mahmut Göksu’yu yad ettiler. Ayrıca muhtarlara başarı dileklerinde bulunun Başkan Kılınç, ‘Muhtarlar Akademisine katılım sağlayan ve törene iştirak edenlere sertifikalarını vererek, hepsini ayrı ayrı tebrik etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir