İzmir Güzelbahçe’nin gururu Bilgesu Gürel

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü ve Milli Takım Sporcusu Bilgesu Gürel, Karadağ’da düzenlenen WAKO Gençler Avrupa Kickboks Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı. İZMİR (İGFA)- Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü’ne lisansını alarak yeni başarılara imza..

Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü ve Milli Takım Sporcusu Bilgesu Gürel, Karadağ’da düzenlenen WAKO Gençler Avrupa Kickboks Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.

İZMİR (İGFA)- Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü’ne lisansını alarak yeni başarılara imza atan Bilgesu Gürel, 70 kilo Low Kick Branşında gümüş madalya kazanarak 2’inci oldu. Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Soner Tanrı Kulu ile Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi ziyaret eden Bilgesu, madalyasını getirerek sevincini paylaştı.

Bilgesu’yu makamında ağırlayan Başkan Mustafa İnce, ‘‘geleceğimizin teminatı gençlerimiz bize gurur veriyor. En son görüştüğümüzde Karadağ’a gideceğini ve madalya ile döneceğini söylemiştin ve öylede yaptın. Hem okulundaki hem ringdeki başarıların bize gurur veriyor” dedi.

Güzelbahçe Belediyesi Kaan Yüce Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Bilgesu Gürel, “Amacım hem okulumda hem de ring de her zaman birinci olmak. Verdiğiniz destek için teşekkür ederim” dedi. 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir