Büyükşehir ve MASKİ Karayahşi’de vatandaşlarla buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkililerinden oluşan heyet, Salihli ilçesine bağlı Karayahşi mahallesini ziyaret ederek Mahalle Muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet, Salihli’ye bağlı Karayahşi mahallesine bir ziyarette bulundu. Heyet, mahalleye yapılan yatırımlar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi. Talep ve istekleri de dinleyen Başkal, mahallede tamamlanan altyapı yatırımları ve yapımına başlanan üstyapı çalışması hakkında bilgiler verdi. Üstyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra da mahalledeki tüm su sayaçlarının uzaktan okuma imkanı sağlayan su sayaçlarıyla ücretsiz olarak değiştirileceğini belirtti. 

DERE YATAKLARI TEMİZ OLMALI

MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının dere yataklarını ve kanalları düzenli bir şekilde temizlediğine vurgu yapan Başkal, “Dere yataklarının temiz olması konusunda vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Muhtarımızdan öğrendiğim kadarıyla mahallemizde hayvancılık da çokmuş. Sizlerin de hayvan atıklarınızı dereye atmamanız gerekiyor ki düzgün çalışsın” ifadelerini kullandı.
Mahalle Muhtarı Halil Akaydın ise, tüm yatırımlardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Muhtar Akaydın, “Başkanlarımız mahallemize geldikleri için kendilerine de çok teşekkür ediyorum. 5 senedir beklediğimiz altyapı sonunda tamamlandı” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir