BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI SEÇİMLERİ OCAK 2022’DE: ESNAF KARDEŞLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12.01.2022 Tarihinde yapılacak olan Berberler, Kuaförler ve Otelcileri Derneği seçiminde Adaylığını Resmen açıklayan Mahmut Atalay dev listesinde Adıyaman’ın sevilen, sayılan Erkek kuaförlerinden Cevdet Bayın’da listesinde yer aldı.   “HEM VATANDAŞLAR..

12.01.2022 Tarihinde yapılacak olan Berberler, Kuaförler ve Otelcileri Derneği seçiminde Adaylığını Resmen açıklayan Mahmut Atalay dev listesinde Adıyaman’ın sevilen, sayılan Erkek kuaförlerinden Cevdet Bayın’da listesinde yer aldı.

 

“HEM VATANDAŞLAR OLARAK, HEM DE ESNAF OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK”

 

İGFA Muhabirinin sorularını yanıtlayan Atalay Covid-19 sürecinde esnafın bir kesiminin zor günler geçirdiğini ancak bu sürecin geride kaldığını ve bundan sonraki süreçte her şeyin çok daha güzel olmasını umut ettiğini söyledi.

 

Atalay açıklamasında şu cümlelere yer verdi:  “Türkiye’de ilk Coronavirus vakasının görüldüğü tarih 11 Mart’tı, bu haberi Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca açıklamıştı ve bu andan itibaren tüm dünyayı saran Coronavirus kabusu Türkiye’ye de çöktü. Coronavirus süreci ile ilgili söylenecek çok şey var.

 

Coronavirus sürecinde hem vatandaşlar olarak, hem de esnaf kesimi olarak o kadar olumsuzluklar yaşadık ki, içinde bulunduğumuz durum ile ilgili ne denebilir bilmiyorum.

 

Coronavirus sürecinin vatandaşa insanlarımıza olan etkilerinin dışında iş hayatımıza esnaflarımıza çok ciddi etkileri oldu.

 

Coronavirus sürecinde ne oldu? Adıyaman’da Zaman zaman odamızın temsil ettiği esnaf kesimleri İçişleri Bakanlığı’nın genelgeleri doğrultusunda çalışmalarına ara verdiler yani iş yerlerini kapatmak zorunda kaldılar.

 

Bu sırada esnaf kesimimiz yeniden hizmet vermeye yani çalışmaya işyerlerini açmaya başladıktan sonra bizim esnaf kesimi dahil tüm esnaflar çalışma sistemlerini, şekillerini yayımlanan genelgeler doğrultusunda değiştirdiler.

 

Bu arada esnaflarımız çalışma saatleri değişti. İşyerinde aynı anda hizmet verebilecekleri müşteri sayısına kısıtlamalar geldi.  Bu süreçte esnaf kesimi olarak bizim için yapılan çalışmalardan memnun olduklarımız var.

 

Ancak şikayetçi olduğumuz karar ve uygulamalarda var.  Coronavirus sürecinde esnaflar olarak zor günler geçirdik. Ancak bu günlerin geride kaldığına inanmak istiyorum.

 

Umarım Coronavirus ile mücadelede başarılı olur, yasak ve kısıtlamalara geri dönmediğimiz bu süreci geride bıraktığımız bir dönem olmasını temenni ediyorum.

 

“Tabi Burdan hem kendi adıma hem de esnaf teşkilatımız adına Adıyaman Valimiz sayın Mahmut Çuhadar’a teşekkür ediyorum.” ESNAF KESİMİMİZE CORONASVİRÜS AŞISI VURULACAK Denildiği anda bütün esnafımız aşı vuruldu.

 

Atalay, “Bizler seçim için start verdik amaçımız yarış değil Derneğimizin çatısı altında olan esnaf kardeşlerimize hizmet etmeye ve sesi olmaya geliyoruz ve bununla beraber Çevre illerin odalara baktığımız zaman Derneğimiz  küçük ve harabe gibi duruyor nasip olursa seçilir isek, ilk işimiz Derneğin yerini değişeceğiz, çevre illerin örnek olarak gösterdiği bir yer temin edeceğimizin sözünü burdan belirtmek isteriz.

 

Aynı zaman çalışma saatleri Esnaf kardeşlerimize uyacak bir şekilde düzenleyeceğiz, Haftasonu nöbetçi sistemine geçip 7/24 hizmet edeceğiz.

 

Yapılacak o kadar hizmet varki konuşmak değil icraatla göstermeye geliyoruz tabi hep birlikte, Esnafımızın hayalini gerçekleştirmeye geliyoruz. Sözlerine yer verdi. “

 

Listede yer alan Erkek Kuaförü Cevdet Bayın Adıyaman küçük bir yer, Esnafımız hizmetin en güzeline layık.  Şahsıma yönetim listesinde yer vererek, Esnaf kardeşlerimize, abilerimize hizmet etme gururunu yaşatan Başkan Adayımız Mahmut Atalay’a teşekkür ederim. “ESNAFIN ÇÖZÜMÜ OLMAYA GELİYORUZ.”Dedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir