İzci, Öz Sağlık-İş Başkanlığı’na Atandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öz Sağlık-İş Sendikası üyesi olarak çeşitli hizmetlerde bulunan sağlık çalışanı Osman İzci’ye, aynı sendikanın İl Başkanlığı görevi tevdi edildi. Önceki Başkan Fadlı Erdem’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı’na atanması üzerine, Osman İzci’nin genel merkez yönetim kurulu kararıyla bu göreve getirilmesi, sendika üyeleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Mazbatasını Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’in elinden alan Osman İzci, bu göreve atanmasında ve bu zamana kadar yürüttükleri çalışmalarda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Yeni İl Başkanı İzci; “Öz Sağlık-İş Sendikası Adıyaman İl Başkanlığı görevine getirilmem konusunda Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan bey ve yönetim kuruluna, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert Bey ve yönetim kuruluna, Adıyaman’da bizi yalnız bırakmayan işyeri sendika temsilcilerimize, üyelerimize, kısacası her konuda desteklerini sunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şahsıma tevdi edilen bu ulvi görevi sendikamızın her kademesindeki arkadaşlarımızla birlikte layıkıyla yapmak, bize teslim edilen bayrağı daha çok ileri merhalelere taşımak için elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı sarf edeceğiz” şeklinde duygularını ifade etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir