Başkan Koştu’dan milletvekillerine ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkanı olarak görevlendirilen Hamza Dağ’a ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Eyyüp Kadir İnan’a ziyarette bulundu.

İZMİR (İGFA)- Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan İzmir’in Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, son Başbakan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Eyyüp Kadir İnan’a yeni görevlerinde başarılar diledi.
Makamlara yapılan ziyaretler sonrasında açıklama yapan Başkan Koştu, ‘Güçlü İzmir, Güçlü Gelecek’ vurgusu yaparak, 10 yıllık hizmetsizlik dönemi ile yolları harabeye dönmüş, çamur ve çukurdan geçilmeyen her alanda hizmete susayan Bergama için AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başkanlığında Ankara’dan her zaman destek aldıklarını hatırlattı. Bugüne kadar yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen milletvekillerinin yeni görevlerinden duyduğu mennuniyeti dile getiren Başkan Koştu, “Bu görevlendirmeler Bergamamız olduğu kadar bizleri de ziyadesiyle heyecanlandırdı. Biz, 5 yıllık görev süremiz içerisine şehrimiz açısından vizyon niteliği olan çok büyük projeleri sığdırmaya ve yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir