Başkan Kılınç, Akıllı Şehirler Fuarı’nda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘Akıllı Şehirler ve Şebekeler Kongre ve Fuarı’na katılarak, sektördeki ulusal ve uluslararası firmaların hizmet ve çözümleri hakkında bilgi aldı.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde açılan ‘Akıllı Şehirler ve Şebekeler Kongre ve Fuarı’na birçok seçkin davetliyle birlikte katılım sağlayan Başkan Kılınç, bilgi edinmeyle birlikte çeşitli temaslarda da bulundu.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ınyanı sıra birçok belediye başkanının iştirak ettiği kongrede,önemli konular ele alındı.

Açılış konuşmaların akabinde katılımcılara geleceğin sürdürülebilir şehirleri, akıllı şehir teknolojileri ve çözümleri, şehirlerde dijital dönüşüm ve akıllı enerji çözümleri, otonom ve bağlantılı araçlar, 5/G teknolojisi paneli (AUS Türkiye ve BTK), akıllı şebekeler; enerji sistemlerinde teknolojik gelişmeler ve yönelimler, akıllı şehirlerde güvenlik ve gizlilik (CYBER SECURİTY) gibi çeşitli konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı.  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir