Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler de Hedef Avrupa Kupaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı hedefini büyüttü.

16-25 Haziran tarihleri arasında Karabük’te düzenlenecek olan turnuvaya hazırlıklarını sürdüren Adıyaman temsilcisi, turnuvada şampiyon olamasalar da en kötü finale kalarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeyi hedefliyor.

Karabük’teki turnuvanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini söyleyen İşitme Engelliler Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım, Karabük’te Adıyaman’ı, finale kalma durumunda da Avrupa’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi istediklerini dile getirdi.

Yıldırım, elde edecekleri başarıların en önemli mimarlarından birisinin de Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç olduğunu ifade ederek, her zaman yanlarında olan Başkan Kılınç’a ve yönetime teşekkür etti. Teknik Direktör Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı: “Her zaman takımımızın yanında olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Başkanımızın ve yönetimimizin güvenini boşa çıkarmayarak ilimizi ve ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeyi istiyoruz. Elimizdeki kadro bunu başaracak güçte.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir