Kick Boksçular Kocaeli’de buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde güç, heyecan ve adrenalin dolu müsabakalara sahne olan Büyükler Profesyonel Kick Boks Türkiye Şampiyonası açılış seremonisinde konuşan Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, spora 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğindeki Kick Boks Türkiye Şampiyonası  devam etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Kick Boks Federasyonu iş birliğinde İzmit Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapıldı.

Açılış seremonisine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.  Tahir Büyükakın, Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, federasyon yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, KBB Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım ve sporseverler katıldı.

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk ile Türkiye Profesyonel Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, açılış seremonisinde yaptığı konuşmada şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. 

Kocaeli’nin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hem sayısı hem de sıklığı artacak spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya ve sporcuların önünü açmaya devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şu ana kadar sadece 2021 yılı için amatör spor kulüplerine 32 milyon liralık destek verdiklerini, kazandırdıkları tesis sayısının 2021 yılı için 17 olduğunu ve hem amatör spora, hem de spor tesislerini toplamda 250 milyon TL’ye yaklaşan bir desteklerinin olduklarını söyledi. 

 Tüm sporculara başkentlik etmek üzere Kocaeli’ye davet eden Başkan Büyükakın, tüm organizasyonlara ev sahipliği yapmaya hazırız olduklarının mesajının verdi.

Protokol üyelerine Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Kick Boks eldiveni takdim etti ve toplu fotoğraf çekildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir