REZİP VE KOÇALİ KÖYÜNDE VALİ ÇUHADAR VE MİLLETVEKİLLERİ’NE COŞKULU KARŞILAMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırsal kesimin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ve bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla merkeze bağlı Rezip ve Koçali köylerini ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar ve Adıyaman Milletvekilleri, Rezip ve Koçali Köyü halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Devlet yatırımlarının köylerde en iyi şekilde uygulanması, kırsal kesimin daha yaşanılabilir kılmak ve vatandaşlarla hasbihal etmek amacıyla Vali Mahmut Çuhadar, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan’la birlikte Adıyaman merkeze bağlı Rezip ve Koçali Köylerini ziyaret etti.
Köye girişinde Rezip ve Koçali halkının sevgi gösterileri ile karşılanan Vali Mahmut Çuhadar ve Adıyaman Milletvekilleri, kendisini karşılayan vatandaşların göstermiş olduğu sevgi gösterisine onlarla gönül selamı vererek karşılık verdi.
Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Rezip ve Koçali halkına teşekkür eden Vali Mahmut Çuhadar ve Adıyaman Milletvekilleri, Rezip ve Koçali köyünde vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinleyerek sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Vali Çuhadar ve Milletvekilleri, her iki köyün dile getirdiği ihtiyaç ve sorunları tek tek not alarak bu talepleri imkânlar ölçüsünde yerine getireceklerini ifade etti.
Köyde vatandaşlarla sohbet eden Vali Çuhadar ve Milletvekilleri, “Rezip ve Koçalili hemşerilerimizin güler yüzü ve samimi sohbetleri hizmet aşkımızı artırıyor. İlettiğiniz talepleri de çözüme kavuşturmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Birbirimizi daha çok severek, kardeşliğimizi muhafaza ederek, birbirimize muhabbetle yaklaşmamız gerekiyor. Bizim tek duamız ve dileğimiz budur. Aramızdaki kardeşliği, birliği ve beraberliği daha çok pekiştireceğiz. Devletimizin bütün kapıları siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrindedir”şeklinde konuştu.
Rezip ve Koçali halkı ise Vali Çuhadar ve Milletvekillerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir