Mustafa Sarıgül Adıyaman’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Sarıgül Adıyaman havalimanına iner inmez sözlerine şöyle başladı; Pandemi sürecinin geçmesini bekliyorum Biraz daha da dikkatli oluyorum Adıyaman’a geleceğim Adıyaman’ın bütün ilçelerine bütün köyler dolaşacağım.

 Mustafa Fırat başkanımızın milletvekili olmasını parlamentoya gelmesini arzu ediyorum, inanıyorum ki Adıyaman’da hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden yurtaşlarımızla beraber olacak kendisine milletvekilliği Parlamenterlikte çok yakışacak, tecrübesiyle, becerisiyle yetenekleriyle ile Adıyaman’ın siyasal, sosyal, ekonomik, toplumsal sorunlarına çare bulacağına çok inanıyorum. 

Dürüstlüğüne, mertliğinine her zaman güveniyorum, Adıyaman’da Türkiye Değişim partimiz din farkı, dil farkı, farkı kültür farkı, mezhep farkı asla gözetmeyecek ve herkesi kucaklayacak herkesin partisi olacağız.

 

Biz bütün yurttaşlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz, bizim yurttaşlarımız Adıyaman’da Türkiye’nin her noktasında bize oy versin, oy vermesin bütün yurttaşlarımızla el ele kol kola ve omuz omuza olacağız.

Bizim bütün amacımız önce ülkemiz mutlu olsun, önce ülkemiz güvende olsun, önce ülkemizde huzur olsun sonra partimiz gelir.

 

Biz önce Partim değil, önce Devletimiz sonra her zaman partimiz diyoruz, bakıyorum konuşuyorum Türkiye’mizin her tarafına dolaşıyorum esnaflarımız değişim istiyor, öğretmenlerimiz değişim istiyor, hele hele taşeron dediler işlerimizi kadroya alacağım dediler hala taşeron kelimesini duymaktan son derece ve son derece üzülüyorum.!!

Bir Aile Babası evine ekmek götürürken Yarın sabahleyin işim ne olacak diye evinden çıkarsa mutsuz olur, Biz bütün aile reislerinin mutlu olmasını istiyoruz özellikle gençler onların Ben gözlerinden öpüyorum.  İlk evlerini Aldıkları zaman kesinlikle vergi ödemeyecekler, ilk arabaların aldığı zaman asla ve asla vergi ödemeyecekler.

 

Adıyaman’da Türkiye Değişim Parti iktidarında bütün güneydoğuda baktığım zaman bakıyorum ve planlıyorum unutmayın toprak işleyenin su kullanan olacak Ahmet’in mehmet’in değil l İnşallah Cennet vatanımızda milyonlarca yurttaşımızın dediğini yapacağız Adıyaman benim için çok önemli tarihiyle. kültürüyle ve doğal güzellikleri önemli.

 

Adıyaman’daki teşkilat başkanımıza il başkanımıza Mustafa Fırat başkanıma ve kadın kolları başkanı gençlik kolları başkanın bütün teşkilatına inanıyorum ve güveniyorum bütün teşkilatının Adıyaman’a kucaklayacağında adım gibi biliyorum. Diye ifade etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir