Milletvekili Aydın Adıyaman Sağlık’da 2023 Hedeflerini Yakaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Adıyaman İGC Soruyor Konuğumuz Cevaplıyor” programında Adıyaman’da yapılan sağlık yatırımları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Aydın, Adıyaman’da sağlık alt yapısı muazzam bir seviyeye ulaştı.2023 hedeflerinin önüne geçmiş durumdayız ve çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Aydın, Adıyaman eski devlet hastanesinin yerine yapılacak Hastane ile ilgili olarak proje çalışmalarının önümüzdeki ay biteceğini ve yapım ihalesi için girişimlerini yoğunlaştıracaklarını söyledi. Adıyaman’da 400 yataklı hastanenin yanında 300 yataklı kadın doğum hastanesi inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Aydın, Çelikhan ilçesine yeni bir hastanenin yapılacağını ve Kahta ilçesinde Ağız Diş sağlığı merkezinin temelinin geçtiğimiz günlerde atıldığını belirtti.

Adıyaman’ın her noktasında Aile Sağlığı merkezlerinin bulduğunu ve ihtiyaç olan bölgelerde bu çalışmalarda devam etmektedir. Adıyaman’da acil servis sayısını ve ambulans sayısının da artırıldığını söyleyen Aydın, birinci basamak, ikinci basamak ve üçüncü basamak sağlık hizmetlerinde ne yapılması gerekiyor ise takip edip gerekli çalışmaları yapıyoruz dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir