Manisa Yeniköy’de tarım arazileri koruma altında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Yeniköy mahallesinde yaklaşık 2,5 kilometrelik dere temizliği gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınların bölgedeki tarım arazilerine zarar vermesinin önüne geçildi. MANİSA (İGFA)- Manisa..

Manisa Yeniköy’de tarım arazileri koruma altında

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Yeniköy mahallesinde yaklaşık 2,5 kilometrelik dere temizliği gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınların bölgedeki tarım arazilerine zarar vermesinin önüne geçildi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmaları ile temiz bir çevre oluşumuna katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince Gölmarmara ilçesine bağlı Yeniköy mahallesinde yaklaşık 2,5 kilometrelik dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile dere yatağındaki zararlı maddeler uzaklaştırılırken, oluşabilecek taşkınlara karşı da tarım arazileri koruma altına alındı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir