Manisa Muradiye’nin altyapı sorunlarına neşter

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’da MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran’ı makamında ağırlayarak, Muradiye’ye yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüphan Aykıran’ı makamında ağırladı. Muhtarlar, MASKİ olarak Muradiye Mahallesi’ne yapılan ve yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgiler aldı.
Muradiye’de önemli yatırımlara imza atacaklarını ifade eden Müdür Aslay, Muradiye’nin altyapı çalışma alanının büyük olması nedeniyle İller Bankası aracılığı ile Dünya Bankası Kredi Programı’na başvurduklarını belirterek, “Burada 300 milyon TL’lik bir yatırım var. Bu yatırımla sadece Muradiye’ye değil; Yağcılar, Uzunburun, Karaali, Evrenos mahalleleri ile TOKİ ve Akgedik mevkilerine 104 kilometre içme suyu, 104 kilometre kanalizasyon, 16 kilometre yağmursuyu hattı ve yeni atıksu arıtma tesisi yapmayı planlıyoruz. Bununla birlikte Muradiye mahallemizde inşa edeceğimiz atıksu arıtma tesisinin yerini de 2,5 milyon TL ile kamulaştırdık” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Muradiye Mahallesine kazandırılacak olan hizmetlerden ötürü teşekkür eden Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ise, mahallenin kanayan yarasına neşter vurulduğundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir