‘Kuzeyin Kızı’ndan Karadeniz şarkısı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nisan Nicole Rona ‘’KİM’’ İsimli Yepyeni Şarkısı ve Klip ile dinleyicilerine merhaba dedi. İSTANBUL (İGFA)- Müzik dünyasının seslerinden Nisan Nicole Rona, memleketi Trabzon’a sevgisini Deep house-pop tarzında devam eden bir Karadeniz..

Nisan Nicole Rona ‘’KİM’’ İsimli Yepyeni Şarkısı ve Klip ile dinleyicilerine merhaba dedi.

İSTANBUL (İGFA)- Müzik dünyasının seslerinden Nisan Nicole Rona, memleketi Trabzon’a sevgisini Deep house-pop tarzında devam eden bir Karadeniz eseri ile gösterdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olduktan sonra İngiltere, Jazz, Blues ve Soul müzik üzerine master yapan Nisan Nicole Rona, beğenilen çalışmalarının ardından sürpriz bir çalışmayla hayranlarına merhaba dedi.

Kendisine “Kuzeyin Kızı” olarak seslenen dinleyicilerine , “Beni tanıyanlar benden yıllardır bir Karadeniz eseri seslendirmemi istiyorlardı.  Ben de bu yeni çalışmam da onların bu isteğini yerine getirmiş oldum. Klip çalışmamızı da Trabzon Araklı’da harika bir doğa ve manzara eşliğinde çektik.  Klip de Oyuncu arkadaşım Talat Can Büyükaltay da bana eşlik etti. Çok içime sinen bir çalışma yaptık. Kısa sürede dijıtal platformlarda üst sıralarda göreceğiz’’ dedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir