Kick Boks şampiyonları Kocaeli’de buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Kick Boks şampiyonlarını Kocaeli’de buluşturdu. İzmit’te bulunan Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen dev organizasyona 7 ülkeden 40 sporcu katıldı.

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kick Boks Şampiyonlar Galası finaline ev sahipliği yaptı. Özellikle Azerbaycan ve İranlı sporcuların yoğun katılımı dikkat çekti. Bir diğer kardeş ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Afganistan da temsil edildi. Kick Boks heyecanı pandemi kuralları nedeni ile seyircisiz düzenlendi.

KOCAELİLER GALİP

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen Kick Boks Galası’nda mücadele eden iki Kocaelili sporcu Anıl Özdemir ve Süleyman Meydan günün kazananları oldu. Anıl Özdemir rakibini sert tekmeleri ile bezdirirken, Süleyman Meydan’ın rakibi ise müsabakaya çıkmadı. Süleyman ringe Kocaelispor atkısı ile geldi ve atkıyı açarak şehre selam gönderdi.

Çeşitli sıkletlerde yapılan müsabakaların ardından sıra Sinan Ulutürk’ün maçına geldi. 2015-2018 Kickboks Dünya Şampiyonu Sinan Ulutürk, İranlı rakibi Mostafa Ashouri ile karşılaştı. Müsabaka boyunca rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Sinan Ulutürk, Ashouri’nin 4 kez yere düşmesi nedeni (Knockdown)ile maçı hakem kararı sonrası kazanarak kemerini korudu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir