Kaldırım İşgalleri Denetimi Şehir Genelinde Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaldırım işgallerine taviz vermeyen Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde sürdürdüğü denetimlerde dışarıda bulunan eşyaların içeri alınması için iş yeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın da üzerinde durduğu konuların başında gelen kaldırım işgalleri ile ilgili denetimlerin sürdüğünü söyleyen Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, kaldırımları işgal eden esnafları önce sözlü olarak uyardıklarını, çözüm bulunamaması durumunda yazılı bir ihbarname göndererek Kabahatler Kanununun ilgili maddesi uyarınca cezai işlem uygulayacaklarını dile getirerek şunları söyledi: “Şehir merkezindeki birçok noktada kaldırım işgalikonusunda şikayetler alıyoruz. Bu şikayetleri değerlendiren ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde işgale sebep olan esnaflarımız uyarılıyor” diye konuştu.

Vatandaşlarda denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç başta olmak üzere gayretle çalışan tüm zabıta ekiplerine teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir