İzmir Menderes’te kadın kooperatifleri üretmeye devam ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Menderes’te ki kadın kooperatifleri Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a destekleri için teşekkür etti. İZMİR (İGFA)- Menderes Belediyesi, kadın kooperatiflerine destekleriyle dikkat çekiyor. Yapılan desteklerle ilçedeki kadın kooperatifleri ekonomiye katkı sunarken, kadın..

Menderes’te ki kadın kooperatifleri Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a destekleri için teşekkür etti.

İZMİR (İGFA)- Menderes Belediyesi, kadın kooperatiflerine destekleriyle dikkat çekiyor. Yapılan desteklerle ilçedeki kadın kooperatifleri ekonomiye katkı sunarken, kadın istihdamına da katkı sağlıyor. Menderes’te faaliyetlerini sürdüren Gümüldür Özdere Mandarin Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifi (GÜMÖZ) ve Menderes Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (MENKA) destekleri için Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a teşekkür etti.

MENKA Başkanı Urkiye İnal, ekonomik olarak kadınların güçlenmesi adına kooperatifi hayata geçirdiklerini belirterek,” 3 yıl önce 12 kadın arkadaşla yola çıktık, bölgemizde yetişen satsuma mandalinasından birçok ürün üretiyoruz. Mandalina sirkesi, reçeli, tatlısı, mandalinanın her şeyini değerleniyoruz” dedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir