Hizmetin Mimarları Adıyaman’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GMDK Başkanı Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av.Ahmet Aydın beraberinde GMSP Yardımcısı Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av.İbrahim Halil Fırat  Sincik İlçe Koordinasyon Toplantısı’nda yapılan yatırımlar ve ilçenin gereksinimleri noktasında her konuyu ele alıyorlar, hizmet yolunda Adıyaman’ın en ücra köşelerine kadar hizmet etmeye devam diyerekten ilçe halkının sorunlarını ve ihtiyatlarını yerinde dinleyip çözüm için start verdiler.

 

“TÜRKİYE, BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI OLDU”

Adıyaman’ın sincik ilçesinde yaptığı açıklamaların ardından genel ülke durumuna değinen Aydın, “Pandemi sürecinde dünya ekonomileri hep daralıyor.

Dünya ekonomilerinin tedarik zincirinin düştüğü bir yerde Türkiye bu durumdan güçlenerek çıktı adeta Türkiye dünyadaki gibi kötü durumlar yaşamadı çünkü güçlü bir sağlık altyapımız var.

‘Şehir Hastaneleri’ne ne gerek var’ diyenler vardı ama gerekliliğini herkes görmüş oldu. Bütün bu periyotta Türkiye bölgenin parlayan yıldızı oldu.

Evet, ekonomiyi sarstı ama buna göre Türkiye üreten bir ülke olduğu için ayakta kaldı ve kalmaya da devam ediyor.

Doğu Akdeniz’de her türlü emperyalist güçlere rağmen savaş gemilerimizin eşliğinde itibarlı bir Türkiye olarak sismik araştırmalarımıza devam ettik. Aynı zamanda Karadeniz’de doğal gaz bulduk.

Bunun yanında İHA ve SİHA’larımızla beraber Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olduk ve Karabağ’daki zulme son verdik. Türkiye şu an sadece vatandaşlarımızın değil dünyadaki tüm mazlumların hamisidir.” şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir