GMDK Başkanı Aydın Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GMDK Başkanı Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av.Ahmet Aydın sözlerine şu şekilde başladı; Sayın Cumhurbaşkanımızda dediği gibi “Bizim siyasetimiz, hep söylediğimiz gibi, eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasete başkaları gibi makam mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyoruz.” Dedi.

Adıyaman geldiği gibi ayağının tozuyla kurum Ziyaretlerine başta Tügva Adıyaman İl Temsilciliği”ni, akabinde Kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Aydın Ak Parti heyetiyle hiç durmadan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ‘yu makamında ziyaret edip esnaf için elimizden gelen her imkanı kullanacağız dedi.

Başkan Aydın ve Ak Parti heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Musa Yolcu ve yönetim kurulu üyelerile bir araya geldi. Kurum ve kuruluş ziyaretlerimiz devam etmekle beraber sorun ve sıkıntıları yerinde çözmeye devam edecez.

Başkan Aydın daha sonra Adıyaman merkezde Müsiad Şubesi’nin düzenlemiş olduğu aşure etkinliğine katıldı.

Aydın; Pandemi nedeniyle zor zamanlar yaşayan esnafı yalnız bırakmadıklarını ifade eden Aydın, “Hükümetimizin sağladığı imkanlarla iş yerlerine ve çalışanlara yardımcı olmaya çalıyoruz.
Toplumun her kesiminin etkilendiği bu süreçte her sektörden ayrı ayrı aldığımız bilgileri ve edindiğimiz izlenimleri genel merkezimize ve bakanlarımıza iletiyoruz.

İnşallah bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacak, kısa süre içinde sağlığımıza ve refaha ulaşacağız. Ancak bu süre zarfında “sosyal mesafe, maske ve temizlik hassasiyetimiz artarak devam etmeli, kurallara riayet edilmelidir.”

Canımız ve canlarımız için her birey birer sağlık elçisi olmalıdır” şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir