Eski Danışman’ın Avukatından Açıklama Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman Ak Parti Milletvekili Ahmet Aysun’un eski Danışmanı Ömer Faruk Işık’ın Avukatından yazılı Açıklama geldi.

BASINAÇIKLAMASI ISMARLAMAYALAN HABERLER

Müvekkilim Ömer Faruk Işık hakkında Sosyal medyamecralarında yayınlanan gerçeğe aykırı bilgiler , maksatlıyorumlardan ibaret olup gazetecilik ve habercilik kisvesialtında müvekkilimi karalama ve yıpratma amacı gütmektedir.

Yayınlanan içerikler gerçeğe aykırı olmakla birlikte uzunzamandır müvekkilim Ömer Faruk Işık aleyhine yürütüleniftira içerikli karalama kampanyasına bilerek ve isteyerek aletolan basın yayın kuruluşları olduğu gibi bir kısım çevrelertarafından da olaylar saptırılarak ve yorum katılarak gerçeğeaykırı paylaşımlar yapılmaktadır.

OLAY TÜM DETAYLARI İLE YARGIYAİNTİKAL ETTİRİLMİŞTİR

Paylaşım içeriklerinden de anlaşıldığı gibi müvekkilim birkısım dedikodular üzerine üretilen senaryoların bir parçası gibigösterilmeye çalışılmaktadır. Öncelikle müvekkiliminmilletvekili danışman! ığı görevi 15. 12.2020 tarihinde sonaermiştir. Bu tarihten sonra vuku bulan şantaj, karalama , iftirave tehditlerle başlatılan karalama kampanyası devam ederkenolaylar bizzat müvekkilim tarafından tüm detayları ile birlikteyargıya taşınmış ve şüpheliler hakkında Ankara CumhuriyetBaşsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamındagözaltı ve tutuklama kararları verilmiş ve hala tutuklu olansanıklar hakkında kamu davası açılmıştır. AdıyamanCumhuriyet Başsavcılığı na da gerekli müracaatlar yapılmışve savcılık tarafından bir kısım şüpheliler hakkında soruşturmabaşlatılmıştır. Sosyal medyada içeriği çarpıtılarak ve izinsizyayınlanan bir kısım görüntüler ve belgeler hali hazırda gerçekşüpheliler aleyhine açılan dava dosyası içeriğinde yeralmaktadır. Bir kısım çevrelerin soruşturma ve kovuşturmanınsalahiyetine zarar vermeye yönelik ve gerçeğe aykırı içerikpaylaşma eylemi karşısında işbu basın açıklamasını yaparakkonunun yargıya intikal ettiği, tüm yasal başvuruların bizzatmüvekkilim tarafından yapıldığı , yapılmaya devam edileceği,kovuşturma sonucunda maddi gerçeklerin ti.im detayları ilegün yüzüne çıkacağı hususlarında kamuoyunu bilgilendirmekzorunluluğu hasıl olmuştur.

Ömer Faruk IŞIK

Vekili

Av. AsGÜRGEN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir