Emniyet Genel Müdürü Aktaş Kervanhan’da dondurma kesti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi ziyaretler için Kahramanmaraş’ta bulunan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kervanhan’da kendisi için hazırlanan çengel dondurmayı kesti.

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)-  Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan’ı ziyaret eden Aktaş, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen Güvenlik ve Değerlendirme toplantısına katıldı.  

 Ziyaret ve programların sonrası Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve beraberlerindeki heyet Kervanhan’da Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun misafiri oldu. 

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Kervanhan’da kendisi için hazırlanan 120 kilogramlık Kahramanmaraş Dondurmasını kesti. 

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyeti misafir etmekten onur duyduklarını belirten Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu gazetecilere yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş’ı, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli daire başkanlarımızı ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Salim Cebeloğlu’nu Kervanhan’da misafir ettik. Çengel Kahramanmaraş Dondurması şovumuzu gerçekleştirdik. Misafirlerimizi ev sahipliği yapmaktan onur duyduk. Kahramanmaraş’ımız; devletiyle, milletiyle her zaman barışık yaşamış, vatan sevgisiyle öne çıkmış önemli bir şehrimiz. O yüzden devlet erkanına ayrı bir saygısı ve sevgisi vardır. Doğasında misafirlik olan bu şehrimiz, misafirlerini başının üstünde tutar. Biz de bugünkü onur konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Şehrimizin marka ürünlerini tanıtmak istedik. Güzel bir program oldu.” 

Ziyaret anısına Genel Müdür Aktaş’a Maraş Sandığı hediye edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir