Bursa PERDER’de Kılıç’a üçüncü kez güven oyu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı Bursa Perakendeciler Derneği’nin (PERDER) Genel Kurul toplantısı yapıldı. Derneğin yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı oy birliğiyle bir kez daha Haşim Kılıç oldu.

BURSA (İGFA) –Türkiye genelinde 14 bölge derneği ile çalışmalarını yürüten Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı Bursa PERDER, 7’nci Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Bölgede 200 şube ve 3 bin 125 kişiye istihdam sağlayan Bursa PERDER’de bayrak değişmedi. Sektörün deneyimli ismi Haşim Kılıç güven tazeleyerek oy birliği ile 3’üncü kez başkan seçildi.
 
Bursa PERDER’in yerel üreticiye, bölgeye, istihdama değer katma yaklaşımıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Haşim Kılıç, “Bursa PERDER’in 7’nci Olağan Genel Kurulu’nu birlik-beraberliğimizi pekiştirerek geride bıraktık. Pandemi süresince özveri ile hizmet sunmaya devam eden tüm sektör temsilcilerimize ve oybirliği ile şansımı yeniden başkanlığa layık gören üyelerimize yürekten şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde de üyelerimizin karşılaştıkları sorunları çözme noktasında gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Bursa PERDER’in Genel Kurulu’nda Haşim Kılıç başkanlığındaki yeni yönetimde Özer Düşünüklü, Ferit Alparslan, Gökhan Seyhan, Ali Kızmaz ve Ahmet Calayır görev aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir