Aydın’dan ’10 Nisan Polis Haftası’ mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle ’10 Nisan Polis Haftası’ mesajı yayımlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın,”Her zaman ve her yerde göstermiş oldukları büyük fedakârlık, sabır ve cesaret, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlama noktasında, her türlü tehdit ve tehlikeye karşı hiçbir zaman mücadele etmekten kaçınmayan emniyet teşkilatı mensuplarımız aziz milletimizin göz bebeğidir.”dedi.
“Milletimizin gözbebeği olmaya devam edecektir”
Türk Polis Teşkilatı’nın tehlikelere karşı dün olduğu gibi bugün de milletimizin gözbebeği olmaya devam edeceğini ifade eden Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde ve aynı zamanda güvenli bir huzur ortamında varlığını sürdürebilmesi için canı ve kanı pahasına mesai vermekte ve mücadele etmektedir. Sahip olduğu köklü bilinç ve yılların birikimi ile her türlü tehdide karşı vatanına hizmet konusunda görevini gözünü kırpmadan ifa eden polisimiz, devlet ve millet olarak maruz kalınan iç ve dış tehlikelere karşı dün olduğu gibi bugün de milletimizin gözbebeği olmaya devam edecektir. Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, vazife başında hayatlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve mutlu bir hayat diler, emniyet teşkilatında görev yapan tüm görevlilere, aile fertleri ve meslektaşlarıyla beraber sağlık, başarı ve esenlikler temenni ederim.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir