Başkan Dağtekin Tütüncülerin hep yanındayız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış tütüncü esnafları ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Tarihi oturakçılar pazarında tütüncü esnafı ile bir araya gelen heyet, esnafların sorunlarını dinleyip, kooperatifleşme aşamasında bilgi alış verişinde bulundu.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, yaptığı açıklamada, esnaflarla bir araya gelip tütün konusunda istişareler yaptıklarını söyledi.

Tütünün Adıyaman’ın vazgeçilmez bir ürün olduğunu belirten Dağtekin, ” Burada üreticilerimizin deretlerİni dinledik notlarımızı aldık, kooperatif ve satış organize olsun bizim her konuda birbirimizi anlamamız gereken, notların olduğunu anladık, asıl olan Adıyaman ve Adıyaman’ın tütünüdür, bizim halkımız için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve kardeşlerimizle de bir araya gelip burada, konuştuk. Şunu da belirtmek isterim hiç kimse ekmeğimiz olan tütün üzerinden siyaset devşirmeye kalkışmasın, problem çözsün sorun çözsün gelin birlikteyiz, ama bunun ötesindeki hareketler bizim Adıyaman’ımızın huzurunu bozar.” şeklinde konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’ta tütünün Adıyaman için önem arz ettiğini söyledi.

Alkayış, tutuklamalarla ilgilide başsavcı ile görüştüklerini konunun yargıda olduğunu ifade ederek, “Tutuklu yargılamaları devam eden kardeşlerimiz için, avukatlar ile görüştük, başsavcımız ile görüşüyoruz, konu yargıya intikal etti  kararı hakimlerimiz savcılarımız verecek. Bizler elimizden geleni sonuna kadar yapacağız.” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise, tütün üreticilerinin her zaman yanında olduklarını ve sorunlarla mücadele edeceklerini söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir