Adıyaman’da hırsızların nefesini Asayiş ekipleri kesti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADIYAMAN – (İGFA) 14.12.2021 tarihinde Siteler Mahallesi 2024 sokak üzerinde bulanan ikamette gece vakti 250.000 TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar Asayiş ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.   Alınan bilgiye..

ADIYAMAN – (İGFA) 14.12.2021 tarihinde Siteler Mahallesi 2024 sokak üzerinde bulanan ikamette gece vakti 250.000 TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar Asayiş ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

 

Alınan bilgiye göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucu; Ş.B., isimli şahıs göz altına alınmıştır.

 

Şahsın Ziynet eşyalarını Gaziantep ilinde bozdurduğu ancak para ile , Araç aldığı, Bir kısmının üzerinde olduğu, Bir Kısmını banka hesabına yatırdığı, Bir kısmı ile cep telefonu aldığı, Bir kısmı ile çeşitli harcamalar yaptığı tespit edilmiştir.

 

Ş.B., isimli şahıs gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülmüştür. İşlemlerin ardından Adıyaman Adliyesine sevk edilmiş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

 

Haber: MT

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir