Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne görevine atanan Hakan Gönen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İGC’den İl Milli Eğitim Müdürü Gönen’e ziyaret
Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne görevine atanan Hakan Gönen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Gerçekleşen ziyarete, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Başkanvekili Hacı Mustafa Çeliker, Başkan Yardımcısı Erkan Duymaz, Başkan Yardımcısı Burak Alkuş ve yönetim kurulu üyesi Ferit Binzet katıldı.

Müdürlük makamında değil, sahada olacağını söyleyen Müdür Gönen, “Okulların zemin katından çatı katına kadar inceleyeceğiz. Gizemli olmayacağız. Cam gibi her şeye şeffaf olacağız. Öğretmenim hoş geldin projeleri gibi birçok projeyi hayata geçireceğiz. Basın aracılığıyla özellikle kamuoyuna buradan çağrıda bulunmak istiyorum, sayın velilerimiz lütfen aşılarımızı olalım çocuklarımızı aydınlık geleceğe hep birlikte hazırlayalım” dedi.

İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ise, “Ufku geniş, bilgili, deneyimli, gerçekten Adıyaman’da eğitim seviyesini ileriye taşıyacağına inandığım Hakan Gönen’e hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Adıyaman’a kazanımları muhakkak ki ileri ki günlerde olacak. Bizler basın olarak, müdürümüzün yanındayız. Gerçekten masada değil sahada olan bir müdürümüzün olması bizleri son derece mutlu etmiştir” diye konuştu.

İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ziyarette hediye yerine, TEMA vakfına Müdür Gönen adına ağaç bağışında bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir