Adıyaman İGC yönetiminden ziyaretlere devam

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Dündar Hukuk Bürosunda Avukat Burak ve Furkan Dündar’ı ziyaret ettiler.
Adıyaman İnternet Gazeteciler Derneğinin hukuk müşavirliğini üstlenen genç avukat kardeşleri ziyaret eden, Başkan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri Avukat Burak ve Furkan Dündar kardeşlere desteklerinden ötürü teşekkür ettiklerini söylediler.
Başkan Akbilek ziyaretten genç avukatların başarısını dile getirerek şu ifadelere yer verdi; Adıyaman’da göreve başladıktan sonra büyük başarı destanı yazan genç avukatlarımızın İGC’ye destek olarak hukuk müşavirliğini üstlendikleri için teşekkürü borç biliriz. Adıyaman’da basın mensupları zor şartlar altında görev yapıyor. Hiçbir geliri olmayıp memleket sevdalılarına destek olan herkese teşekkürü borç biliriz dedi.
Genç Avukat kardeşler Burak ve Furkan Dündar ise kısa zamanda büyük görkemli açılışı yapılan Adıyaman İnternet Gazeteciler Derneğini kutluyor, kendilerine hukuk müşavirliği olarak görev yapmaktan ise büyük gurur duyduklarını söylediler.
Ziyarette Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir