Adıyaman Emniyeti Fareleri Kapana Koydu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir oto galeriden araç çalındığının bilgisi alınması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz;
İşyerinden çalınan Wolkwagen Passat marka otomobilin çalınması olayı ile ilgili diğer birimlerimiz ile ortak yürütülen çalışmada, çalınan aracın Besni istikametine gittiğini ve Besni girişi uygulama noktasında durmayarak Gaziantep istikametine kaçtığını tespit ederek aracın peşine düşmüşlerdir.

Tüm uyarılara ve dur ihtarlarına uymayan, aracı yol kenarında terk ederek araziye doğru kaçan şahıslar, Besni ilçesi Eskiköy köyü civarında Jandarma ekiplerinin de katılımı ile kovalamaca sonucu yakalanmışlardır.

Yakalanan şüphelilerden, Kahramanmaraş Sulh Ceza Hakimliğince aranması bulunan S.E.A ve E.K. isimli şahısların daha öncede birçok aracın çalınması olayına karıştığı ve arandığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar son olarak 01.12.2020 tarihinde Kahramanmaraş ilinde Wolkswagen Passat ile 14.01.2021 tarihinde Wolkswagen Polo ve yine 22.01.2021 tarihinde Yozgat ilinde Wolkswagen Passat marka Otomobil Hırsızlığı olaylarına karışıp kaçarak Adıyaman’a gelmiş ve ekiplerimiz tarafından kıskıvrak yakalanmışlardır.

Şüpheli şahıslar ile birlikte araç içerisinde bulunan ve şahıslara yardım eden Şüpheli M.K. isimli şahıs da olmak üzere (3) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir