Yüksek Mimar Demirbaş’tan yazlık evlere kış dokunuşları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek Mimar Ozan Demirbaş, pandemi dolayısıyla şehrin kalabalığından uzaklaşmak adına yazlık evlerini tercih eden vatandaşlar için bu evleri kış şartlarında da sıcak yuvalar haline getiriyor.

Cemal YILDIRIM (AYDIN MAGAZİN)
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs’ün ülkemizde de etkili olması sonrası, gerek pandemi şartları gereği, gerekse esnek çalışma düzenine geçen iş insanları evlerinden çalışma modeline geçti. Pandemi sürecinde herkesin evlerine kapanmasının “Home Office” çalışmalarını kalıcı hale getirdiğini ifade eden Y. Mimar Ozan Demirbaş, “Yüksek nüfuslu illerden yazlık ilçelere göç edenler ise evlerinde ufak dokunuşlar istedi. Ben ve ekibim yazlık evlere kış dokunuşları yaparak ev sahiplerinin içini ısıttık” dedi.
Mimarlığı kullanıcıya ve fonksiyonlara dair kriterlerin doğru ve estetik bir biçimde, bilimsel şartları göz önünde bulundurularak ele alınan ve uzun bir geçmişten günümüze taşınmış olarak gitgide mükemmelleşen bir sanat biçimi olduğunun altını çizen Y. Mimar Demirbaş, öncelikli amacının müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak olduğunu söyledi. 

İNSANLARIN HAYATLARINA DOKUNMAK

İnsanların hayatlarına dokunuşlar yaparak hayallerini gerçekleştiklerini belirten Y. Mimar Ozan Demirbaş, “Bizi tercih edenlerin talepleri aynı zamanda o kişilerin hayalleri oluyor. Bende aldığım talepler doğrultusunda ekibim ile o hayalleri yansıtacak çalışmalar ortaya çıkartıyoruz. Böylelikle insanların hayallerini gerçekleştirmiş oluyoruz. Müşterilerimin taleplerini, hayallerini onlara sunarak karşılamak, en iyi hizmeti sunmak için mimarlık ve iç mimarlık alanındaki yenilikleri yakından takip ediyorum” diye konuştu.  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir