Yeşilova Holding, yenilikçi ürünlerini Aluexpo Fuarı’nda tanıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilova Holding, genişleyen ürün portföyü ve yenilikçi projelerini 3-5 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen Aluexpo Fuarı’nda tanıttı.

İSTANBUL (İGFA)– Alüminyum ve otomotiv sektörlerinde yarım asra yaklaşan bilgi birikimine ve güçlü bir Ar-Ge’ye sahip olan Yeşilova Holding, bu yıl yedincisi düzenlenen ve sektörün dünya genelindeki en prestijli buluşmalarından olan Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı’na (Aluexpo) katıldı. 3-5 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen organizasyon, dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Sektör ile ilgili teknolojik gelişmelerin tanıtılarak önemli iş bağlantılarının yapıldığı ve güncel konuların tartışıldığı etkin bir ortam yaratan fuarın açılışı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılırken, Yeşilova Holding Ar-Ge ve üretim faaliyetlerinde devam eden çalışmalarını ve yenilikçi çözümler sağlayan projelerini fuarda katılımcılarla paylaştı.

BAKAN VARANK’TAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Eş zamanlı olarak ALUS10 / 10. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu da dahil olmak üzere birçok önemli sempozyum ve seminerin de gerçekleştiği organizasyonda; Aluexpo Fuarı ile gerçekleşen sempozyum ve panellere katkılarından dolayı Yeşilova Holding adına İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova’ya, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından teşekkür plaketi verildi. Yeşilova Holding standını da ziyaret eden Bakan Varank’a, grubun Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları, AB projeleri ve elektrikli araçlar için hafifletme, verim yükseltme ve güvenlik artırma ekseninde tasarlanan ürünler hakkında bilgiler verildi.

“HEDEFİMİZ YENİ PAZARLAR”

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeşilova Holding İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova şunları söyledi: “Üretim gücümüzün ve mühendislik kabiliyetlerimizin ulaştığı son noktayı fuarda yerli ve yabancı misafirlerimizle paylaştık. Bulunduğumuz pazarlarda büyümemizi artırmak ve yeni pazarlara açılmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Avrupa Birliği projeleri ve Ar-Ge çalışmalarımız başta olmak üzere küresel alüminyum sektöründeki varlığımızı daha da güçlendirmek, uluslararası pazarlardaki büyümemize ivme kazandırmak için projelerimize ağırlık vermeye devam edeceğiz.”

Öte yandan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede de Yeşilova standını ziyaret etti. Yeşilova Holding’e bağlı şirketlerin yöneticileri ise fuar boyunca gerçekleşen sempozyumlarda, dünyanın en çevreci metali alüminyumu şekillendiren grubun, çevre ve sürdürülebilirlik projeksiyonunu katılımcılara aktardı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir