Yenişehirlilere tapuda ‘online’ kolaylık

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Yenişehir Belediyesi, Tapu Müdürlüğü’yle yaptığı protokolle; “Emlak Rayiç Değerlerinin” online görülebileceği, vatandaşların işlemlerini belediyeye gitmeden yapabileceği programı hayata geçirdi.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ve Yenişehir Tapu Müdürü İbrahim Küçük karşılıklı yaptıkları protokolle, ilçe sınırları içinde taşınmazları bulunan vatandaşlarımızın tapu işlemlerini yaparken, belediyeden beyan değeri almadan Tapu Müdürlüğü’nde işlemlerini yapabilmelerine olanak sağladı.
Tapu Müdürlüğü sistemine entegre edilen Yenişehir Belediyesi Rayiç Değer Sorgulama Sistemi ile vatandaşlara tapuda büyük kolaylık sağlanması amaçlandı.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Üretken Belediyecilik anlayışından hareketle,
vatandaşlarımızın tapu işlemlerini daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabilmeleri için Yenişehir Tapu Müdürlüğümüzle bir protokol imzaladık. Vatandaşlarımız işlemlerini belediyemize gelmeden tapuda kolaylıkla yapabilecek. Ayrıca vatandaşlarımızın tapu işleminden sonra cezalı duruma düşmemeleri için Belediyemize yasal süresi içinde beyan vermeleri gerekiyor. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir