Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’ndan, Adıyaman Belediyesine Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman’ın özlemle beklediği projelerden bir tanesi olan ve geçtiğimiz aylarda hizmete giren Altınşehir Mahallesi’ndeki köprülü kavşağın açılışına katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’tan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Altınşehir Mahallesi Üniversite Kavşağında yapımı tamamlanarak geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan köprülü kavşağın açılışına katılmak ve bu vesileyle çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adıyaman programına Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret ederek başladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından belediye binası girişinde karşılanan Bakan Karaismailoğlu’na Vali Mahmut Çuhadar, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat ve Muhammed Fatih Toprak, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı müdürlük yetkilileri eşlik etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Adıyaman Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Bakan Karaismailoğlu, daha sonra belediyenin çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’tan bilgi aldı.

Ziyaret sonunda Başkan Kılınç, Bakan Karaismailoğlu’na Adıyaman’ı simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir