Tureks Turizm’in hisseleri için ‘gong’ töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OYAK Yatırım liderliğinde Tureks Turizm Taşımacılık A.Ş.’nin ‘gong’ töreni ile halka arzında yatırımcı sayısı bazında tüm zamanların en yüksek rakamlarından birine ulaşıldı.

İSTANBUL (İGFA) – Taşımacılık sektöründe 20 yıllık geçmişe sahip olan Tureks Turizm, OYAK Yatırım liderliğinde  Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da eşit dağılım yöntemi ile halka arz edildi. 
 
Tureks Turizm Taşımacılık A.Ş.’nin payları için ‘gong’ töreni düzenlendi. Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, OYAK Yatırım Genel Müdürü Erkan Ünal, Tureks Turizm Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ersan, Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Ümit Kiler, Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ersan, Yönetim Kurulu üyesi Nazif Ersan, Genel Müdürü Celal Kalkan ve ekiplerinin katılım gösterdiği gong töreni ile hisseler, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

Tureks Turizm paylarının mevcut halka arzında 1,00 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 12,00 TL olarak açıklanmış olup; belirlenen halka arz fiyatı ile halka arz büyüklüğü 270.000.000 TL olarak gerçekleşti. Halka arzda satışa sunulan 22.500.000 adet paya 772.538 yatırımcıdan talep geldi. Yatırımcılardan 484.090’ı 30’ar adet pay alarak halka arzdan en fazla pay alan yatırımcılar oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir