Toprak’tan Başkan Akbilek ve Yönetimine Övgü dolu sözler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göreve geldikten sonra kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği (İGC) Mehmet Cihan Akbilek ve yönetimi vatandaşlar ile bürokratların arasında gönül bağı olmaya devam ediyor.

 

İGC Başkan Yardımcısı Toprak; Gazeteciliğin sorunlarından da bahsederek,

gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ifade etti.

 

Yerel basınından övgü dolu sözlerle bahsederek, tarafsızlığı nedeniyle Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti üyelerini tebrik etti.

 

 

 

“ADIYAMAN’DA İGC OLARAK GERÇEK ANLAMDA GAZETECİLİK YAPILIYOR”

 

 

 

Toprak, “Gazetecilik zor, önemli ve kutsal bir meslek. Toplumun bilgilenme kültüründen ziyade, toplumun donanması anlamında da çok önemli bir rolü var.

Gazeteciler hem yönlendiriyor, hem kontrol ediyor, hem de bu anlamda kamuoyuna önemli bir hizmet vermiş oluyor. Yerel gazeteye aslında halkımız tarafından ilgi duyan bir kitle var. Yanlılık konusunun ulusal basında artış göstermesi, yerel basına bu konuda güvenilirliliği arttırdı.

 

 

Adıyaman’daki yerel başında yani kendimizden örnek verecek olursak  (İGC) üyeleri tarafsız yayın yaptıkları için kutluyor ve tebrik ediyorum. Adıyaman’da gerçek anlamda gazetecilik yapılıyor.

“Ne yazık ki merdiven altı diye adlandırdığımız gazeteci kimliğine bürünmüş emek hırsızlarıda var. Beş kuruş vergi vb. Ödemeden sosyal medyadan hesap açıp kurum amirleri ver bürokratları sömürenlerde var. Ama biz para için haber değil memleketimize nasıl faydamız olur diye haber yapıyoruz. (Adıyaman Sanal Haber)”

 

 

“Değerli basın mensubu büyüklerim küçüklerim mesleğinde alın teri dökene asla lafımız yok saygıyla eğiliriz.”

 

 

Genel Sekreter Toprak; Her hangi bir siyasi partinin reklamını girince hemen karalama politikası yani gazeteci haberden doğruluk, Reklamdan ekmek parası kazanıyor. Bu zorluklar ve baskılar altında mücadele eden gazeteci arkadaşları kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Adıyaman Sanal Haber Yönetim kurulu başkanı

Mehmet Toprak

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir