Tabiat Atlı Dayanıklılık Yarışları Kestel’de düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en kaliteli ve yetkin binicilik merkezleri arasında yer alan Tabiat Binicilik Merkezi, Bursa’nın Kestel ilçesinde TABIAT ENDURANCE yarışlarına ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca 6 farklı kategoride gerçekleşen yarışlar, “Atlı Dayanıklılık” disiplininde Türkiye’nin en iyi binicilerini ve atlarını buluşturdu.

BURSA (İGFA) – Atlı dayanıklılık disiplininde Türkiye’nin en iyi binicilerini bir araya getiren Tabiat Binicilik Merkezi, TABIAT ENDURANCE yarışlarına katılım gösteren 74 sporcuyla bu alanda 20 yılı aşkın zamandır gerçekleştirilen en yoğun katılımlı müsabakalara ev sahipliği yaptı. Tamamı doğa içinde gerçekleştirilen ve farklı parkur uzunluklarına sahip 6 ayrı kategoride iki gün boyunca devam eden yarışlar sonunda başarılı olan ve dereceye giren binicilere, kupa, madalya ve sertifikaları verildi. Biniciler, Tabiat Binicilik Merkezi ve Kestel’in eşsiz doğasının eşliğinde keyifli müsabakalar gerçekleştirdi.
  
Yarışların ardından gerçekleştirilen törende, başarılı binicilere kupa ve madalyaları verildi. Müsabakalara Çorum’dan katılan binici Hikmet Burhan Kaya, Kayrabey isimli atıyla 85 km olarak gerçekleştirilen K3 kategorisinde birinci olurken, En İyi Kondisyon ödülünün de sahibi oldu. 64 km parkura sahip olan K2 kategorisinde de Yıldırım Şah isimli atıyla Tarık Yunus Kılınç, 42 km pakura sahip K1 kategorisinde de Aktolgalı isimli atıyla Mustafa Karakurt birinci oldu. Kupa töreninde ayrıca, başlangıç ve kalifikasyon kategorisinde de binicilere sertifikaları verildi.

Başarılı olan ve dereceye giren sporcular kupalarını, Tabiat Binicilik Kulübü Başkanı Şeyda Çilek Cihan ve Türkiye Binicilik Federasyonu yetkililerinin elinden aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir