Stars Of Region yarışmasında girişimler ödüllendirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stars Of Region yarışmasındaki girişimler, bu yıl ilk kez fiziksel ve online (hibrit) olarak gerçekleştirilen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde ödüllendirildi.

İSTANBUL (İGFA) – Startup ekosistemi tüm dünyada iş yapış şekillerini değiştirirken bölgenin en büyük iş ve ekonomi buluşması olan Uludağ Ekonomi Zirvesi, Google Türkiye sponsorluğunda ve Galata Business Angels iş birliğiyle bir kez daha büyük bir startup yarışmasına ev sahipliği yaptı. 
Doğan Trend Otomotiv markalarından Silence sponsorluğunda gerçekleşen “Startup’tan Büyük Şirkete” oturumunda, küçük girişimlerin büyük şirketlere uzanan yolculuğu Türkiye’de girişimciliğin tanınmış isimleri tarafından ele alındı. Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri CEO’su Kağan Dağtekin’in moderatörlüğündeki panele Revo Capital Kurucu Ortağı Cenk Bayrakdar, Multinet Up CEO’su Demirhan Şener, Scotty Genel Müdürü Hayri Arslan, Tiko CEO’su ve Kurucusu Sina Afra ve Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek katıldı.

STARS OF REGION KAZANANLARI

Türkiye’nin hızla gelişen startup ekosistemini uluslararası startup’larla buluşturmanın yanı sıra ülkeyi aynı zamanda bir girişimcilik üssü olarak da konumlandırmayı amaçlayan Stars Of Region’ın kazananları, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde düzenlenen törenle açıklandı. 
Stars Of Region 1.’lik ödülünü Blok-Z alırken, PulpoAR 2.’lik ve Nanomed 3.’lük ödülüne layık görüldü. Artficial ise jüri özel ödülünü almayahak kazandı. Seçilen ilk 3 girişim sırasıyla bin dolar, 2 bin dolar ve 5 bin dolar para ödülü de kazandı. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir