Sapanca Gölü kıyısı temizlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’ne bağlı Kartepe ilçesi Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin önemli su içme kaynaklarından olan Sapanca Gölü çevresinde kıyı temizlik çalışması yaptı.

Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ)
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın çevre ve doğa temizliği hassasiyeti duyarlığı talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Sapanca Gölü çevresi başta olmak üzere Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Eşme Mahallesi’nde temizlik çalışması yaptı. Özellikle gelişi güzel atılan çöpler doğaya zarar vermesinin yanı sıra içme su kaynağı olan Sapanca Gölü için büyük tehlike oluşturuyor.
Ekipler Sapanca Gölü çevresinde bulunan sazlıklar, kanallar, yeşil alanlar başta olmak üzere temizlik çalışmalarını tamamladı. Toplanan çöpler titizlikle paketlenerek atık depolama ve yakma merkezi İZAYDAŞ’a gönderildi. Belediye ekiplerinin bu çalışması vatandaşların takdirini toplarken, gelişi güzel atılan ve çevreyi kirletenlere tepki gösterildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir