Otizmli Milli Yüzücü Sezgin’den büyük başarı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu mezunlarından Hikmet Cem Sezgin, erken tanı ve eğitimin, otizmli bir bireyin hayatında nasıl fark yaratabileceğinin en güzel örneklerinden biri olarak adından başarılarıyla söz ettirmeye..

Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu mezunlarından Hikmet Cem Sezgin, erken tanı ve eğitimin, otizmli bir bireyin hayatında nasıl fark yaratabileceğinin en güzel örneklerinden biri olarak adından başarılarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

Sporcu kimliğiyle başarıdan başarıya koşan Hikmet Cem, VİRTÜS Dünya Yüzme Şampiyonası’nda 4x200m serbest bayrakta ikinci, 4x50m serbest bayrakta üçüncü, 400m serbest stilde üçüncü, 200m serbest stilde üçüncü, 4x50m karışık bayrakta üçüncü, 4x100m karışık bayrakta üçüncü olarak yüzme alanındaki madalyalarına yenisini ekledi.

10-18 Aralık 2021 tarihleri arasında Fransa Montluçon’da gerçekleşen Virtüs Dünya Şampiyonası’nda, Özel Sporcular Para Yüzme Milli Takımımız 3 altın, 6 gümüş ve 15 bronz madalya kazanarak toplamda 24 Madalya ile Özel Sporcular Yüzme Branşı tarihinde bir ilki başardılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir