MLK Ajans Yönetim kurulu başkanı Melek Toprak’tan 23 Nisan mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çünkü bu ulusal günler, Cumhuriyetimize ve onun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğumuz sarsılmaz sevginin sembolik birer ifadesidir. 23 Nisan, bu tarihler içinde ayrı bir yerde duruyor.

23 Nisan 1920, ulusal tarihimizin başlangıcı ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanıyla sonuçlanacak bir sürecin dönüm noktasıdır. Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenlik ve bağımsızlığımızı yaşatacak olan çocuklarımıza bu özel günü armağan etmiştir. Bugün 101. yıl dönümünü kutluyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Yurdun her bir köşesinde, milletçe el ele kutlamamız gereken 23 Nisan’ı, yaşadığımız olağanüstü koşullar nedeniyle bir arada kutlama şansından mahrumuz. Ancak bu zor şartların dahi, çocukluğumuzdan beri içimize işleyen 23 Nisan coşkusunu yok etmesine izin vermemeliyiz.
Nerede olursak olalım, geleceğimizin teminatı biricik çocuklarımızla birlikte 23 Nisan’ı yaşamak ve yaşatmak bizim görevimiz olmalı.

Özellikle tüm dünya gibi ülkemizi de tehdit eden bu salgın günlerinde, Cumhuriyet’i koruma ve yaşatma sorumluluğunu çocuklarımıza anlatabilmeli, bu bilinci onlara aşılayabilmeliyiz.” İfadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir